Fehértavi darvadozás

A hirtelen nagy mennyiségű jelentkezések miatt a buszunk már megtelt! 🙂 Innentől várólistára tudunk csak jelentkezéseket fogadni az esetlegesen felszabaduló helyekre. Megértésüket köszönjük!

Hortobágy után a hazai daru vonulási útvonal legfontosabb állomása a Kiskunsági Nemzeti Park Tisza-völgyi tájegysége, a szegedi Fehér-tó környéke. A november derekán itt tartózkodó darvak száma eléri a 30-40 ezret. E rendkívüli természeti látványosság széles körű megismertetésére kerül megrendezésre idén hatodik alkalommal a Fehértavi Darvadozás, a madárvonulás Dél-alföldi ünnepe. A rendezvény fő helyszíne Szatymazon a Postakocsi csárda és a Tisza-völgyi bemutatóház, mely bemutatja a szegedi Fehér-tó élővilágát, az Alsó Tisza menti táj változásait, mai természeti értékeit.

Bár közeleg a tél, a napfény városa ilyenkor is szép, és kellemes sétára csábít, ezért kirándulásunkat egy szegedi városnézéssel egészítjük ki, és idegenvezető segítségével járjuk végig a belváros főbb nevezetességeit.

A kirándulás ára: 5.500 Ft/fő

Az ár tartalmazza:
Utazást autóbusszal
Csoportkísérő
Darvadozás

Az ár nem tartalmazza:
Szeged Idegenvezető

A kirándulás menete:
Időpont
: 2017. november 11. szombat
Indulás Budapestről, a Keleti-pályaudvartól a parkolóból
További részletek hamarosan.

Jelentkezés és fizetés menete:

A jelentkezés e-mailben vagy a honlapunkon (http://proroktours.com/kirandulasok/) történik, majd ha összegyűlt a minimális létszám, válaszban megküldjük a díjbekérő levelünket, ami tartalmazza a részvételi díj befizetéséhez szükséges adatokat.
Az összeg beérkezését követően küldjük meg a részvételi visszaigazolást.